Vo štvrtok 15.12.2016 sme zavítali na obed do reštaurácie v Košickom Auparku – Andiamo Pizza.
Vybrali sme si z ponuky denného menu kde sme mali na výber jednu polievku – Guľášovú a 5druhov menu plus jedna špecialita.
My sme si vybrali menu č.3 – Vyprážaný kurací rezeň a menu č.4 – Medajlónky z bravčovej sviečkovice.
Napriek tomu , že reštaurácia v čase obeda bola plná , prekvapením bolo, že na čašníčku sme nemuseli čakať celú večnosť. Po siedmich minútach sme boli obslúžení, dovolím si povedať, že k našej spokojnosti.
Guľášová polievka – jedine čo si dovolím vytknúť bolo to, že čašníčka nám nedoniesla chlieb, ktorý by mal byť súčasťou (no nebol ) ale ani sa nespýtala, či si chlieb k polievke nechceme dokúpiť.
Menu č.3 – Vyprážaný kurací rezeň – cena menu bola 4,7 eur
Rezeň bol obalený v cornflakes strúhanke, podávaný so zemiakovou kašou a tatárskou omáčkou.
Veľké mínus je, že sa príloha dala zmeniť jedine za doplatok ,ktorý nám chceli doúčtovať, čo väčšina reštaurácii ponúka ako samozrejmosť. Taktiež sme zostali prekvapení z toho, že tatárska omáčka bola servírovaná na rezeň, čo mnoho ľudí vrátane nás môže hodnotiť ako negatívum. Nemyslím si, že je až tak veľkým problémom omáčku servírovať do mištičiek
Menu č.4 – Medajlónky z Bravčovej sviečkovice – cena bola 4,7 eur
Predpokladám, že táto reštaurácia má svoju stálu klientelu čo bolo v čase obeda vidno a možno , že to boli len ľudia, ktorí trávili čas nákupmi v obchodnom centre. Štýlovo riešené usporiadanie reštaurácie je vhodné na usporiadanie osláv každého druhu. Na druhej strane musím povedať , že táto reštaurácia ma nezaujala natoľko, aby som v krátkom čase zavítal do jej priestorov opäť, ale to je vkus každého jedného z nás.
Prajem kopec úspechov a veľa chutných jedál.