Aquacity Poprad
V sobotu 14. septembra 2019 som navštívil reštauráciu v Aquacity Poprad, kde som bol ubytovaný a aj napriek tomu, že som nebol hladný, lebo raňajky a večere ponúkane hotelom sú bohaté, som sa rozhodol pre obed v tejto reštaurácii. Z ponuky som si vybral:
Vývar s mäsom a rezancami :
K polievke napíšem jedinú vetu a tou je, že vývar mohol byť bohatší na kuracie mäso.
Kuracie prsia plnené údeným syrom v prosciutto:
Čo sa týka hlavného jedla č.1 môžem povedať, že mäsko bolo dokonalé pripravené, dochutené a upečené. Prosciutto krásne chrumkavé dodávalo výnimočnú chuť a celé to bolo servírované na grilovanej zelenine. Na tanieri nezostal jediný kúsok mäsa, ale grilovaná zelenina putovala späť do kuchyne (nebolo to z dôvodu, že nebola dobre pripravená, ale práve naopak).
Kačacie pečené dolné stehno s kačacím ragu: